Våre tjenester

Hvorfor er det viktig med en god nettside?

Svært mange gjør seg opp et inntrykk av et produkt eller tjenester du tilbyr, basert på hvordan de presenteres på nett. Derfor bør du legge stor vekt på design og brukervennlighet, når du skal velge samarbeidspartner for å sette opp din nettside på en best mulig måte. For og lykkes med å gjøre nettsiden til en viktig salgskanal for bedriften din, trenger du god planlegging og grundig arbeid. Vi har direkte kommunikasjon med kundene våre, som gjør det lett å møte kundenes behov og ønsker hele veien. Både det å kunne bygge,men også drifte en god teknisk plattform, skal være en god investering for din bedrift. Derfor lager vi nettsider som er skreddersydd for din bedrift og dine framtidige kunder.

Jobber sammen

Hvorfor er valg av design så utrolig viktig?

I dag er det viktig at designet skal være pent på mange forskjellige enheter og skjermstørrelser, og man må også forholde seg til regler knyttet til universell utforming. Det er ikke lenger nok at nettsiden kun er tilpasset mobilen, den må også være like bra på mobile flater og nettbrett som på PC. De fleste av dine besøk kommer fra mobile enheter, mens antall besøk fra PC blir stadig mindre. Derfor er dette veldig viktig for deg og ikke minst for dine potensielle kunder.

Man prøver App
Image by Glen Carrie

Hjelper dere med annonsering? 

Ja, vi hjelper dere med annonsering! Hvorfor? Fordi det er like viktig for oss at samarbeidet vårt blir lønnsomt, som det er for dere. Det danner grunnlaget for et godt og stabilt samarbeid for oss begge. Etter mange års erfaring, mener vi at de aller fleste bedriftene bør bruke annonseringsmidlene sine på Facebook/Instagram. Veldig mange som driver butikk idag annonserer selv på Facebook/Instagram, uten at de helt vet hva de holder på med. Det er ikke noe problem å klare dette selv, problemene kommer først når annonsene ikke gir resultatene de potensielt burde gi. Det er ikke bare å trykke på den "farlige" fremmeknappen på Facebook og Instagram feeden, og håpe på at det gir stor avkastning. Vi bruker noe som heter "Facebook pixel". Denne sporer all data som skjer på nettsiden din. Den hjelper oss med å finne de riktige kundene som dere er på jakt etter. Dette gjør at vi kan bruke annonseringsmidlene på nøyaktig den type kunder dere vil nå, deres spesifike målgruppe. Det er ikke nok med å velge "kjønn, alder og bosted". Det finnes så utrolig mange flere verktøy man kan bruke. Vi har jobbet med dette verktøyet de siste 10 årene, og sannsynligheten for å få igjen 4-10 kroner for hver krone du bruker er stor. Vi liker å bruke kunnskapen vi har på å få optimalt ut av hver krone vi bruker på annonsering.

Hva koster en nettside hos dere og hva følger med utenom?

Vi har ikke en pristabell som mange andre plattformer har. Vi mener det blir helt feil når det er så stor forskjell på hvor store de ulike oppdragene er. For eksempel kan ikke en nettbutikk som skal selge 1000 ulike produkter med massive endringer underveis, prises likt som et lite snekkerfirma som kun jobber lokalt! ​Hos oss har vi ikke en fast startpris på 30-50 000 kroner for oppstart, løpende kostnader for support, e-poster, webhotell , osv. ​Vi tar en fast pris per måned til en pris står i samsvar med størrelsen på oppdraget, og som gjør at samarbeidet blir lønnsomt og langvarig.

Hva inkluderer i et samarbeid ?

+ Ut fra planlagt oppstart, bygger vi opp nettsiden så den er 100% ferdig innen de neste 3 virkedagene. Nettsiden blir ikke publisert før den har blitt godkjent av kunde.

+ Opp til 100 stk e-post kontoer.

Serverleie/Webhotell og domene leie.

+ 5 timer fri supporthjelp hver måned f.eks: endre design, bilder, tekst og legge inn/endre produkter underveis.

+ 5 timer hjelp med annonsering, og oppbygging av bedriftens sosiale medier hver måned.

+ Supporthjelp mandag-søndag 08.00-21.00

office

Er din bedrift klar til å nå nye høyder sammen med oss?

Ingen bindings tid

Ingen etablerings kostnader

Ingen oppsigelse tid